Lagutveckling – Teambuilding

Lagutveckling – Teambuilding

Att bygga effektiva team!

Personalen är företagets viktigaste resurs. Vem som helst kan idag kopiera ditt arbetssätt, din produkt eller tjänst. Men ingen ska kunna ta din personal ifrån dig.

Vi arbetar med förändringsarbete, motivation, grupp- och individutveckling, gruppdynamik, stress- och stresshantering, arbetstrivsel, medarbetarskap och teamutveckling.

Att göra något för gruppen, med gruppen, ökar arbetsglädjen och stärker gruppkänslan, vilket leder till ett effektivt och lyckligt arbetslag! 1 + 1 = 3
Komma utanför väggarna och se och uppleva nya saker ihop med sitt team gör underverk såväl för den nybildade, som för den etablerade gruppen.
Vi varvar kompetensutveckling och personlig utveckling med nya upplevelser och erfarenheter. Vi erbjuder anpassade paket där vi genomför ett program som syftar till att du som medarbetare skall må bra och vara en självklar del i en spännande, utvecklande och trivsam organisation.

 

Ett sätt att stärka gruppen är genom Teambuilding

Nedan finns ett exempel på ett härligt och avslappnande program med koncentration på att svetsa samman gruppen och ämnena ledarskap och stresshantering (ni väljer självklart ämnen och övningar själv till er teambuilding):

 

Dag 1

Förmiddag:

Gemensam teori och övningar kring teambuilding och ledarskap, mycket lek och mycket allvar.

Eftermiddag:

Enskilda aktiviteter,  exempelvis: Chi Gong, massage, hälsoprofilanalys, långpromenad, fiske, styrketräning, svampplockning, blomsterexkursion.
Kväll:

Till kvällen lagar vi under ledning av vår eminente kock middag, som vi tillsammans avnjuter till musik av vår egen trubadur, som självklart är med oss under resten av kvällen. Tids nog kastar John Blund säkert grus i våra ögon och det blir dags att krypa till kojs.

Dag 2

Förmiddag:

Föreläsning om stress och stresshantering, praktiska övningar kring stresshantering.

Eftermiddag:

Gemensam summering av våra upplevelser och lärdomar, som avslutning tar vi tillsammans fram en ”action list” för åtgärder som vi vill genomföra för att vi alla skall må bra.

Tillsammans tar vi arbetslaget till nya höjder! Vill du veta mer, få prisförslag eller offert är du hjärtligt välkommen att skicka oss ett mail genom att klicka på länken nedan!

 

http://www.intuagera.se/offert-info/