Jobba hos oss

Jag kan ge dig tre anledningar

3 anledningar till varför du skall välja att komma till oss på Intuagera:

  • Hos Intuagera får du möjlighet att jobba med en av Sveriges bästa ledarskapskonsulter.
  • Du kommer att utvecklas och växa som medarbetare och människa.
  • Du får ett otroligt stimulerande och roligt jobb.

Intuagerakonsult

Vi kräver en hel del av dig men ger samtidigt mycket tillbaka eftersom vi vet att duktiga och harmoniska medarbetare är bästa förutsättningen för starka och framgångsrika kundrelationer. Som Fristående konsult hos Intuagera bidrar du till att våra kunder känner att vi tillför organisationen något som de kan fortsätta att jobba med när vårt uppdrag hos dem är över. Vi utbildar inte bara medarbetarna utan hela organisationen till att bli starkare, mer kostnadseffektiva och till att jobba mot samma mål. Vi tillför säkerhet för din slutkund, fler/andra konsulter kan snabbt träda in ifall något skulle hända dig. Slutkunden får det större företagets trygghet och fördelar men med enmansföretagarens engagemang.

Vad får du?

Du får fördelen med social gemenskap, kunskapsutbyte och möjlighet att profilera dig med kompetenta kollegor, dina tjänster och din kunskap genom ett större företag. Detta skapar också en del av det engagemang som präglar vår verksamhet. Vi tillhandahåller företagsnamn, hemsida, e-mail, marknadsföring, offerter, fakturering, löner och skatter. Som fristående konsult hos Intuagera kommer du att lämna råd till ett stort antal kunder inom ett flertal olika områden. Våra kunder är dynamiska och ligger ofta i framkant inom sina respektive områden. De kräver detsamma av oss. Kraven på affärs-stödjande och kundanpassade lösningar är höga. För att kunna möta kraven hos våra kunder ger vi er alla verktyg för att lyckas. Det som krävs av dig är att du är lyhörd för vad kunden vill ha och flexibel att kunna använda dina kunskaper i olika situationer.

Jobb, familj och personlig utveckling

Vi stöttar dig genom coaching och utbildning, som givetvis sker fortlöpande och genom att du får gå bredvid en senior konsult redan från början. Vi engagerar oss i organisationen och i kundernas affärer. Vi engagerar oss i våra konsulter. Därmed erbjuder vi våra konsulter ett omfattande utbildningsprogram, erfaren handledning och möjligheter att medverka i utvecklande uppdrag redan från början. Vi arbetar aktivt för att du ska kunna vara engagerad även i livet utanför företaget. Hos oss är det möjligt att kombinera ett stimulerande och ibland mycket krävande arbete med ett djupt engagemang i familj och fritidsintressen. Kort sagt, vi kommer att investera en hel del i din yrkesutbildning och se till att du utvecklas i nära samarbete med våra kunder. Idag jobbar vi till exempel med skolor, företag och organisationer. ”Många av våra kunder är ledande inom sina områden och de förväntar sig detsamma av oss som konsulter.”

Intuagera

Intuagera är ett svenskt oberoende Ledarskapsföretag med lång erfarenhet av ledarskap i organisation. För detta ändamål har vi ett väl utvecklat nätverk av företag i olika branscher som står till våra kunders förfogande. Vi är hängivna företagare som brinner för vårt arbete och våra kunder, samtidigt värdesätter vi balansen mellan arbete, fritid och familjeliv. Stämningen i företaget präglas av engagemang, samarbete, prestigelöshet och arbetsglädje. Vi erbjuder vårt samarbete till en fast procentuell kostnad, du vet med andra ord hur mycket lön du kommer få ut av det kunden betalat. Vill du jobba på ett modernt och jämställt företag i toppklass? Då kommer du att trivas på Intuagera!