Referenser

Kommentarer, referenser och exempel på några av våra kunder. 

Var inte blyg, be om referenser!

Intuagera står för hög kvalité och vårt mål är att alla kunder skall bli nöjda. Vi använder oss av enkäter som ett verktyg för att att alltid bli bättre. Det är upp till varje elev att fylla i och de är helt anonyma.

Här nedan kan du läsa kommentarer från samarbetspartners och kursdeltagare från olika kurser.

”Har just avslutat gruppen med en utvärdering. Du fick högsta betyg. Lätt att följa och förstå, många bra och värdefulla inspel som dom tog till sig. Bra att du inte använde ppt utan ritade och var närvarande. Bra också hur du anpassade dig efter gruppen och ändå hade en tydlig röd tråd.

Snyggt jobbat helt enkelt.”

Föreläsning i förändringsprocesser. Karin Dahlgren, Trek Consulting AB

”Vi har en långvarig relation med Anders Gustafsson inom ledarskapsutbildningar. Vår upplevelse av Anders är att han mycket engagerat genomför inspirerande och givande utbildningar. Anders professionella sätt att planera och genomföra ledarskapsutbildning inom våra uppdragsutbildningar och KY-utbildningar/YH utbildningar ger alltid mycket nöjda deltagare och uppdragsgivare. Hans förmåga att vara lyhörd och närvarande i varje enskilt moment skapar en stor nyfikenhet hos kursdeltagaren och inspirerar till reflektion och kontinuerligt lärande inom ledarskap.”

Ulf Johansson, Utbildningsledare KfY, GTC

”Anders kan sin sak, jag är mycket tacksam att kunna få lära mig en ny syn på ledarskapet”, ”Jag är väldigt imponerad, tycker att han är unik, han har mycket kunskaper, han är beväpnad med massor av statistik, oerhört kunnig som lärare”, ”Mycket rolig och varm person. Duktig på det han gör”, ”Öppen, ärlig och erfaren i livet.”

Teamledarutbildning, Drive Sol World Wide

”En väldigt bra lärare och väldigt intressant och lyssna på,”

”Anders har varit en av de bästa, bättre lärare får man leta efter,”

”En sådan lärare vet jag att alla elever vill ha”, ”Man borde göra en staty av Anders i Brunnsparken.”

Kommunikation i arbetslivet, MTG

”Entusiastisk i sitt sätt att lära ut”, ”Bra på att hålla trötta elever intresserade”, ”Smittar av sig med sin entusiasm”

”Har mkt att berätta och gör det öppet och ärligt”, ”Anders inspirerar mig att vilja bli ledare”, ”Involverande, informativ och engagerande”, ”Personlig touch”, ”Rolig att lyssna på”, ”Varierande tal och utstrålning”, ”Pedagogisk”, ”Sakkunnig”.

Gruppledarutbildning, Volvo Lastvagnar

Ett urval av våra kunder