Close

Vad väntar du på, boka årets skönaste kurs redan idag! Varva ner och ladda batterierna under två dagar på Varbergs Kusthotell med oss och gå en kurs i effektivitet, stress och stresshantering. Du kan välja mellan att gå den 27-28 juni eller den 23-24 augusti.

Boka nu!

Effektivitet, stress & stresshantering - Öppen kurs

Varva ner och ladda batterierna med oss på Varbergs Kusthotell och gå en kurs i effektivitet, stress och stresshantering. Du kan välja mellan att gå den 27-28 juni eller den 23-24 augusti.


Effektiv eller stressad?

Konflikt, Stress och Känslor är tre ämnen som hänger intimt ihop. Att uppleva stress är en del av livet, alla blir stressade någon gång. Det händer i situationer som kräver något extra och kroppen får då extra kraft och energi, vilket skapar effektivitet och handlingskraft.


Är vi stressade under lång tid och saknar resurser för att kunna hantera och minska belastningen, uppstår ofta konflikter, hemma som på jobbet. Dessutom kan kroppen ta skada.


Jag kan i förebyggande syfte stärka mig genom att använda verktyg som gör att jag i vardagen kan hantera stress på ett bättre sätt och arbeta effektivt istället för kontraproduktivt.


På denna kurs hjälper vi till att öka medvetenheten om stressens mekanismer och följder.
 Vi erbjuder verktyg att hantera och förebygga stress, se varningssignaler samt hur vi känner igen symptom.

 

Ur utbildningens innehåll:

• Stress och stresshanteringens grunder

• Stressorer och dess uppgift

• Varseblivningsprocessen

• Stresskonen, stressymptom – momentant och på sikt

• Stressymptomens uppgift

• Hantering av stressymptom

• Förebygga stress

• Känslor och deras uppgift

 

Att göra praktik av teori

För att deltagaren skall kunna använda sig av sin nya kunskap använder vi inte bara teorier och modeller, utan vet att en viktig del i sitt lärande får man genom reflektion, praktiska övningar och diskussioner med sina kurskamrater.

Vi ger deltagaren förutsättningar att förstå och hantera sina egna styrkor och svagheter då det handlar om stress- och stresshantering men även en förståelse för gruppens stadier och utveckling i ämnet.

 Förkunskaper

Inga direkta förkunskaper krävs.

 

Omfattning:

8 timmar/dag, totalt 16 timmar. Kursen genomförs 2 dagar i följd.


Pris:

6.395 kr för 2 dagars kurs inklusive måltider, utbildningsmaterial och utbildningsdiplom. Lagstadgad moms tillkommer.

 

Antal deltagare:

12-25 deltagare per kurs.

 

Kurstillfällen: 

Tillfälle 1 – 27-28 juni 2017

Tillfälle 2 – 23-24 augusti 2017


Plats:

Varbergs Kusthotell, Nils Kreugers väg 5, Varberg. 

Boka rum kan du gör du på www.varbergskusthotell.se 
Bokningsvillkor:

Anmälan är bindande och vid avbokning debiteras en avgift på minst 20%. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart debiteras en avgift på 50% av kursavgiften. Vid avbokning senare än 7 dagar före, debiteras full avgift. Blir du förhindrad att delta kan du kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega eller få dokumentation från kursen.

 

Inställd eller flyttad utbildning

Intuagera förbehåller sig rätten att ställa in planerade utbildningar och ändra utbildningsdatum varvid eventuella inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver betalas ej. Om detta sker meddelas du i god tid.


Betalning

Kursavgift betalas i förskott vid anmälan. Betalning erlägges mot faktura. Betalningsvillkor 30 dagar. Vid sen anmälan gäller att betalning ska vara Intuagera tillhanda senast vid kursstart.Boka nedan, alternativt maila: info@intuagera.se eller ring Helene på tel: 070-22 58 632Boka genom att klicka här eller fyll i dina uppgifter och lämna ett meddelande nedan!

Anmäl dig till utbildningen

Du kan ställa frågor eller anmäla dig till utbildningen genom att fylla i detta formulär.
Fyll i ditt namn:*
Fyll i din E-mailadress:*
Ämne:*
Meddelande:*

Prenumerera på vårt nyhetsbrevloading

Begär offert & boka Kontakta oss
Back to top